Wat doe jij op 24 maart aanstaande?

24 maart zal in het teken staan van muziek! Op deze Nationale Dag van de Muziek zullen door het hele land muziek-activiteiten plaatsvinden, voor jullie en door jullie.

In de loop van het jaar zal via de Facebook pagina en website van de NDvdM steeds meer bekend gaan worden welke muzikale initiatieven er op 24 maart aanstaande door Nederland heen zullen worden georganiseerd. Laat ons via Facebook of mail weten wat waar, op welk tijdstip, door wie wordt georganiseerd. Wij verzamelen alles in een agenda die laat zien waar je als muziekliefhebber moet zijn om te genieten van muziek van je keuze. De agenda zal zo snel mogelijk op de NDvdM-website verschijnen. Het live-streamen via Facebook neemt nu al een grote vlucht en over niet al te lange tijd zodanig zijn ingeburgerd dat op deze manier meegenieten voor de hele wereld mogelijk zal zijn!

De Nationale Dag van de Muziek  zal om klokslag 12:00 uur letterlijk en live worden ingeluid door het carillion van de Dom-toren in Utrecht met het spelen van het NDvdM-lied.

het lied