De NDvdM doet zelf ook mee:

2019: van 15:30 tot 16:30 treden een aantal pianostudenten van Codarts op in de FENIX MUSIC FACTORY in Rotterdam! En daarna zingen we o.l.v. Marjolijn Peper en Anna Elis de Jong!

 Op 24 maart wordt iedereen uitgenodigd om (samen) muziek te maken en de beelden daarvan te Live-streamen. Als je dat via Facebook of Instagram doet en ónze Facebook-pagina hebt ge-liked dan krijgen wij een melding dat je ‘live’ bent gegaan. Wij zorgen er dan voor dat zoveel mogelijk mensen van je stream kunnen meegenieten! Zelf kan je natuurlijk ook je vrienden uitnodigen je stream te delen en hún weer vragen hún vrienden weer uit te nodigen! Zo zullen op 24 maart de social media bol staan van de Live-muziek en massa’s mensen inspireren om samen muziek te maken en de wereld weer een stukje mooier en fijner maken!
De NDvdM wordt ’s middags afgesloten met een gevarieerd programma. Vanuit de Fenix Music Factory in Rotterdam  zal de NDvdM tussen 15:30 en 17:30 op de Facebook-pagina te volgen zijn en hopelijk zullen ook de media aandacht aan de NDvdM willen geven: Samen muziek maken is supergezond voor jong en oud!
het lied